У Лисичанську пройшла першість області з кікбоксингу

У вихідні, 8-9 жовтня в місті Лисичанськ відбувся чемпіонат Луганської області з кікбоксингу WAKO, присвячений Дню захисника України.

У заході взяли участь понад 70 спортсменів з чотирьох міст області: Сватове, Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного. Крім того, підтримати спортсменів приїхали представники з міста Щастя.

Привітали учасників змагань заступник голови Луганської  облдержадміністрації Ольга Лішик, президент Луганської обласної федерації кікбоксинга WAKO Віталій Невеселий, представники міської влади та ветерани спорту.

Звертаючись до присутніх, Ольга Лішик подякувала спортсменам за участь у змаганнях та побажала їм хороших виступів та гідних суперників.

Змагання проходили у різних вікових та вагових категоріях. Переможці особистих змагань визначались одразу, загальнокомандні місця стали відомими у другий день одразу по завершенню змагань.

Так, третіми стали представники міста Лисичанськ – команда «Вітязь», друге місце посіла також команда з Лисичанська – «Федерація боксу», чемпіонами стали спортсмени з Сєвєродонецька – «Фаворит». Крім грамот, медалей та кубків, призери та чемпіони обласної першості отримали від Луганської обласної федерації кікбоксинга WAKO інвентар для занять боксом та кікбоксингом.

 

Управління молоді та спорту ЛОДА

Последние комментарии