Посол Японії в Україні Шигекі Сумі: «Ми задоволені співпрацею з керівництвом Луганщини. Попереду багато нових проектів»

Сьогодні, 30 серпня 2016 року, відбулася спільна прес-конференція голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза і Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні Шигекі Сумі. Захід пройшов у рамках візиту японської делегації та міжнародних партнерів України з Програми розвитку ООН та ЮНІСЕФ на Луганщину.

" src="/sites/all/modules/wysiwyg/plugins/break/images/spacer.gif" title="<--break-->">

«Японія є найбільшим з часів Майдану донором України, – заявив Посол Шигекі Сумі. – Політика Японії ґрунтується на чітких принципах – нічого не можна змінювати за допомогою сили та насильства. Тому Японія завжди буде на стороні України і захищатиме інтереси українців».

У конкурсах ПРООН «Оперативне реагування на соціальні та економічні проблеми ВПО в Україні» та «Економічне та соціальне відновлення Донбасу», профінансованих Урядом Японії, переможцями стали 15 проектів у Луганській області.

Японська делегація має на меті відвідати об’єкти відновленої інфраструктури Луганщини, профінансовані Урядом Японії. Посол Шигекі Сумі висловив задоволення результатами співпраці з керівництвом області і заявив про її продовження.

 

Департамент масових комунікацій Луганської облдержадміністрації

Последние комментарии