Візит по обміну досвідом на тему «Діалог: соціальна єдність для вирішення проблем громад за принципом «знизу до гори»

Візит по обміну досвідом на тему «Діалог: соціальна єдність для вирішення проблем громад за принципом «знизу до гори»

Саме під такою назвою пройшов захід 22 – 23 серпня у Святогірську під егідою ПРООН (Програма розвитку Організації об`єднаних націй), на який прибули з Кремінського району та Сєвєроденецька голови сільських рад, педагоги, журналісти, переселенці.

Щодо навчального характеру першого дня зустрічі, то учасники заходу працювали над тренінгами: «Знайомство та представлення проекту та ініціатив ПРООН в регіоні», «Дослідження методів роботи з розвитку соціальної згуртованості, будівництво миру та діалогових процесів», «Практичні дослідження стратегій з розвитку співробітництва в громаді» та «Інструктивно-аналітичне представлення проектної документації. Розвиток ідей для подальшої роботи власного проекту».

Другий день заходу проходив: в місті Лиман (відвідали центр надання адміністративних послуг та зустрічались з представниками об,єднаної громади), в селищі Кривая Лука (відбулось знайомство з ініціаторами проекту «Туристичне село Кривая Лука»), в селищі Дробишево (зустрічались з засновником міні-птахоферми).

Візити, що відбулися у рамках цього заходу допомогли зрозуміти його учасникам, як документально і на практиці втілювати і життя свої ідеї, що сприяють розбудові міст і селищ, в яких вони проживають, і в цілому  всієї країни  за допомогою міжнародного донора.

Последние комментарии