Злодія засуджено за крадіжки та грабежі, які він скоював у лікарнях та школах міста Сєвєродонецька

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво та підтримання державного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно Ф., який вчинив серію кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185, ч.3 ст.186 КК України, тобто таємне та відкрите викрадення чужого майна, поєднане із проникненням до приміщення, вчинене повторно.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що Ф., звільнившись з місця позбавлення волі наприкінці 2015 року, повернувшись до м. Сєвєродонецька та не бажаючи вставати на шлях виправлення, знов почав скоювати кримінальні правопорушення.
 
В період часу з лютого по березень 2016 року заходив до приміщень лікарських закладів міста Сєвєродонецька звідки таємно викрадав речі та грошові кошти громадян та медперсоналу. Крім того, заходячі до шкільних закладів м. Сєвєродонецька зухвало, на очах у неповнолітніх, викрадав речі та грошові кошти вчителів.
 
Таким чином, злодій заволодів грошовими коштами і речами потерпілих на загальну суму 9275 гривень.
 
Вироком Сєвєродонецького міського суду Ф. визнано винним в таємному та відкритому викраденні чужого майна та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі.
 
 
О.Я.Лещинська, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури 

Последние комментарии