На Луганщині поліцейські розшукали та повернули додому безвісти зниклого хлопчика

На Луганщині поліцейські розшукали та повернули додому безвісти зниклого хлопчика

На пошуки 8-річного хлопчика був піднятий весь особовий склад луганської поліції і придані сили. Кінологи з собаками прочісувалилісосмуги навколо міста Рубіжне та прилеглих районів. З метою інформування та орієнтування населення, інформація про зниклого була розміщена в профільних ресурсах поліції, ЗМІ та соціальних мережах.

А почалося все з того, що вчора, 22 серпня, до Рубіжанського відділу поліції звернувся 36-річний місцевий житель і повідомив про зникнення його 8-річного сина Олександра, який того ж дня пішов гуляти та не повернувся додому.

Правоохоронці відразу ж почали відпрацьовувати різноманітні версії зникнення хлопчика і ймовірні місця його знаходження. Поліцейські обходили квартири мешканців, перевіряли всі розважальні заклади для дітей, водойми,покинуті будинки та гаражі.

Через чотири години плідної праці, поліцейським вдалося встановити місцезнаходження хлопчика. Сашко був у свого товариша, де загрався в комп’ютерну гру та забув про час.

Жертвою правопорушення хлопчик не став. На даний момент дитина перебуває з батьками.

Щасливі батьки та співробітники поліції вдячні всім не байдужим громадянам, які не остались осторонь від чужої біди та допомагали в пошуках хлопчика.

 

Відділ комунікації поліції Луганської області

Последние комментарии