Андрій Мінайленко – слідчий за покликом та за професією

Андрій Мінайленко – слідчий за покликом та за професією
25-річний слідчий слідчого відділу Сєвєродонецького відділу поліції ГУНП в Луганській області молодший лейтенант поліції Андрій Мінайленко– приклад реалізації реформи поліції на місцях.
В 2013 році Андрій закінчив ЛУВС (нині Луганській державний університет внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренко) за спеціальністю юрист-правознавець. Два роки знадобилось молодому чоловікові щоб зрозуміти, що цивільна професія не для нього, тому за покликом серця пішов служити тоді ще до міліції.
 
У січні 2015 року молодий та цілеспрямований Андрій прийшов на службу до батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1». Швидко освоїв навики поводження зі зброєю, тактико-спеціальну підготовку, законодавчу базу та без остраху приступив до виконання завдань, які ставило керівництво ГУНП в Луганській області із захисту територіальної цілісності держави.
 
Протягом трьох місяців, які чоловік служив в одному з найкращих батальйонів МВС, разом зі своїми побратимами він ніс службу на блокпостах області та найгарячіших позиціях, здійснював охорону громадського порядку та приймав безпосередню участь у ліквідації наслідків вибуху на складах з озброєнням в м. Сватове.
 
Після служби в батальйоні, Андрій спробував себе в дільничних інспекторах поліції та секторі безпеки дорожнього руху, проте зупинив свій вибір на роботі слідчого. На посаді слідчого в слідчому відділі Сєвєродонецького відділу поліції Андрій Мінайленко працює лише місяць, проте його завзяття до роботи, бажання бути гідним слідчим та громадянином своєї країни дало перші плоди. Так, 17 серпня до Сєвєродонецького відділу поліції надійшов лист потерпілої від шахрайських дій, яке розслідує слідчий Мінайленко, із словами подяки на адресу слідчого.
 
На подяку від вдячної жительки слідчий відреагував скромно та стримано «Це мій обов’язок розслідувати кримінальні правопорушення, вживати вичерпні заходи з притягнення винної особи до кримінальної відповідальності та відшкодування матеріальної шкоди. Хоча, відчувати доброзичливість та розуміння від громадян, безперечно, дуже приємно», - зазначив Андрій Ігорович.
 
Як молодому співробітнику, Андрію Мінайленко призначено наставника, який здійснює контроль та допомагає йому освоїти всі ази слідчої роботи. Заступник начальника Сєвєродонецького відділу поліції, начальник слідчого відділу, підполковник поліції Олена Перегудова, зауважила - «На сьогодні в слідчий відділ прийшли працювати 10 молодих співробітників, кожний з них має потенціал, а обов’язок керівництва поділитися своїм практичним досвідом та виховати гідну зміну. Нині навантаження на слідчих дуже велике, кожен має в провадженні близько 300 кримінальних проваджень, та не кожен може витримати такий темп роботи, проте, залишаються найзавзятіші та самовіддані. Нам дуже приємно було отримати заслужену подяку на ім’я Андрія, він дисциплінований, ввічливий та нетерпимий до несправедливості, тому керівництвом будуть вжиті заходи щодо заохоченню слідчого».
 
 
Сєвєродонецький відділ поліції

Последние комментарии