На Луганщині судитимуть працівника Лисичанського міського відділу Управління Державної міграційної служби

Прокуратурою Луганської області до суду направлено обвинувальний акт стосовно працівника Лисичанського міського відділу Управління Державної міграційної служби України в Луганській області.

Слідчим відділом прокуратури Луганської області здійснювалось досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно головного спеціаліста Лисичанського міського відділу Управління Державної міграційної служби України в Луганській області за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 1 ст. 368 КК України)

Нагадаємо, що у грудні 2015 року головний спеціаліст Лисичанського міського відділу УДМС України в Луганській області, використовуючи своє службове становище, отримала неправомірну вигоду у сумі 2400 гривень за оформлення та видачу паспортів громадянам України, які перебувають на тимчасово непідконтрольній державній владі України території, без їх особистої присутності.

Натепер досудове розслідування стосовно вказаної службової особи завершено та прокуратурою Луганської області до суду направлено обвинувальний акт за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Довідково: санкція ч. 1 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

Последние комментарии