Акція «Вимагаємо лікування!»

28 липня 2016 р., о 10-00 годині, м.Сєвєродонецьк, відбудеться прес-брифінг для представників ЗМІ з нагоди щорічної всеукраїнської акції до Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами. Інформаційно-просвітницька акція проводиться Альянсом громадського здоров’я та Благодійною організацією «Благодійна організація «Обрій» в рамках кампанії «Вимагаємо лікування!». 
 
На прес-брифінг запрошені керівники Департаменту охорони здоров’я в області, лікарі-інфекціоністи, експерти та представники неурядових організацій, люди, які отримали лікування та ті, хто ще чекає свого шансу на здорове життя, аби дати відповіді на найболючіші запитання:
Як і де в Україні хворі на гепатит С можуть отримати ЕФЕКТИВНЕ лікування препаратами прямої противірусної дії, які вже успішно використовуються у світі?
Чи ЕФЕКТИВНО витрачаються державні кошти та кошти обласного бюджету при закупівлі препаратів для лікування гепатиту С? Чому і досі закуповуються ліки для застарілих схемам лікування?
Скільки «щасливчиків» у цьому році виграли у «смертельний лототрон» та отримають лікування препаратами прямої противірусної дії за державний кошт?
 
Інформаційно-профілактична акція «Вимагаємо ефективного лікування!» проводиться у всіх областях України. Акція у місті Сєвєродонецьк відбуватиметься за адресою пр-т Хіміків, 28             ( Міський палац культури) біля зупинки автотранспорту.
 
В рамках акції всі бажаючі зможуть безкоштовно:
пройти експрес-тестування на вірусний гепатит С та інші інфекції;
отримати фахову консультацію лікарів щодо профілактики, діагностики та лікування вірусних гепатитів;
поспілкуватись з людьми, які на даний час завершили лікування чи ще чекають його.

Последние комментарии