Затримали двох чоловіків, які скоїли розбійний напад на пенсіонера

Оперативники Лисичанського відділу поліції по «гарячих слідах» викрили та затримали двох чоловіків, які скоїли розбійний напад на пенсіонера.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області.

22 липня до Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення від 64-річного місцевого жителя про те, що його побили невідомі та відібрали гроші.

Виїздом на місце події поліцейські встановили, що до двору приватного будинку заявника (вул. Жовтнева м. Лисичанськ) зайшли двоє невідомих чоловіків та стали просити гроші, щоб придбати спиртні напої. Після того, як заявник відмовив непрошеним гостям, останні схопивши дерев’яну палицю побили чоловіка.

Потерпілий звернувся до лікарні, де йому встановили діагноз: «ссадиниспини, вісочної області справа, паро орбітальна гематома зліва, закритий перелам хірургічної шийки з переходом на верхню треть лівої плечової кістки».

По «гарячих слідах» правоохоронці викрили та затримали зловмисників. Ними виявилися 18-ти та 25-ти річні місцеві мешканці.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікований за частиною 3 статті 187 «Розбій» КК України, санкція якої передбачає покарання від семи до дванадцяти років позбавлення волі.Підозрювані затримані згідно ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу.

Последние комментарии