Вибори на Луганщині: Дзвінок про замінування приміщення ОВК у 114 окрузі надійшов з Красного Луча

Про це повідомляє інформаційне агенство «Донбас», посилаючись на власні неофіційні джерела в  Головному управлінні Національної поліції в Луганській області.

Як відомо, м. Красний Луч окуповане бойовиками так званої «ЛНР». Однак до початку бойових дій ця територія вважалась базовою одного з нинішніх кандидатів по 114 виборчому округу – Валерія Мошенського.

Нагадаємо, що 18 липня о 13-50 до Біловодського відділу поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що заміновано будівлю окружної виборчої комісії №114. Терміново на місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи Біловодського відділу поліції та спеціалісти вибухотехнічної групи ГУНП. У ході обстеження зазначеного приміщення та прилеглої території вказана інформація не знайшла свого підтвердження, роботу ОВК було поновлено.

Даний факт зареєстрований до ЄРДР за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України. Проводяться оперативно-слідчі дії по встановленню та затриманню особи, причетної до скоєння кримінального правопорушення.

Последние комментарии