Окупаційні війська вели вогонь по Станиці Луганській

Незважаючи на Мінські домовленості про суворе дотримання режиму припинення вогню, російські окупанти продовжують обстрілювати позиції сил АТО. Упродовж сьогоднішнього дня зафіксовано 17 обстрілів українських опорних пунктів. Про це повідомляє штаб АТО на сво\й сторінці в Фейсбук.

Найнапруженішою ситуація склалася поблизу Луганського, що на Донецькому напрямку. Тут близько 4.00 ночі противник обстріляв наші позиції зі 122 міліметрової артилерії та випустив 60 мін із 120 мм мінометів по українських воїнах. Також, під мінометний вогонь потрапили наші укріплення в Новоселівці Другій та Світлодарську. З гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по Авдіївці та шахті Бутівка.

На Маріупольському напрямку під ворожі обстріли з гранатометів потрапили оборонці Широкиного та Новотроїцького. Під Талаківкою противник застосував БПМ, а поруч Новогригорівки - великокаліберні кулемети.

На Луганщині з гранатометів різних систем російські окупаційні війська вели вогонь по Станиці Луганській та Новоолександрівці.

Последние комментарии