Делегація ДФС візьме участь у 20-й Генеральній Асамблеї ІОТА

За повідомленням прес-служби Державної фіскальної служби України делегація ДФС на чолі з Головою ДФС Романом Насіровим візьме участь у 20-ій Генеральній Асамблеї Внутрішньо-європейської організації податкових адміністрацій (ІОТА), яка проходитиме 7-8 липня у м. Бухарест (Румунія).

У роботі Генеральної Асамблеї візьмуть участь голови податкових адміністрацій країн-членів ІОТА, посадові особи Європейського Союзу, представники міжнародних організацій, а також фахівці з податкових питань та запрошені гості.

Темою 20-ої Генеральної Асамблеї ІОТА буде «Електронне адміністрування податків».

Нагадаємо,  ІОТА – це міжнародна організація, завдання якої полягає у забезпеченні співробітництва між податковими адміністраціями у європейському регіоні та підтримка їх розвитку відповідно до індивідуальних потреб кожної адміністрації.

Основною метою ІОТА є стимулювання багатосторонньої допомоги, обмін інформацією та кооперацією між членами ІОТА через постійний форум для податкових адміністрацій, проведення навчання, організація конференцій, семінарів, видання публікацій, надання технічної допомоги з урахуванням інтересів країн – членів ІОТА.

Співробітництво України з ІОТА триває з 1999 року, а у вересні 2003 року під час 7-ої Генеральної Асамблеї ІОТА, яка відбувалася у м. Таллін (Естонська Республіка), було схвалено рішення щодо набуття Україною асоційованого членства в Організації (затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 14 червня 2004 № 784).

У травні 2006 року в м. Будапешті під час 10-ої Генеральної асамблеї ІОТА у результаті голосування абсолютною більшістю голосів Україну було прийнято у повні члени організації. Повне членство в ІОТА затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2006 року № 582.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

 

Последние комментарии