Волонтерська програма хлібозаводів Lauffer Group в зоні АТО

Хлібозаводи Lauffer Group, розташовані в Донецькій і Луганській областях, за 5 місяців 2016 року безоплатно передали українським військовослужбовцям в зоні АТО своєї продукції на суму близько 150 тис. гривень у грошовому вираженні.

Виробничі потужності цих підприємств Lauffer Group розташовуються поблизу лінії розмежування з непідконтрольними українській владі територіями, на відстані 15-20 кілометрів. Однак навіть в самі напружені періоди хлібозаводи й надалі постачали хлібобулочні вироби до прилеглих міст і районів надавали гуманітарну допомогу не тільки цивільному населенню, але й підрозділам ЗСУ, батальйонам Національної поліції, що прикомандировані для забезпечення громадської безпеки в зоні АТО, зведеним мобільним групам.

 

«Lauffer Group протягом усього військового конфлікту в Донбасі надає допомогу українським військовослужбовцям, а також силовикам Національної поліції, задіяних в АТО, – говорить один з регіональних директорів компанії Дмитро Брига. – В рамках власної волонтерської програми за перші п'ять місяців 2016 року хлібозаводами Lauffer Group, розташованими в Костянтинівці, Дружківці, Маріуполі, Селидові, Курахові, Покровські (колишній Красноармійськ) і Сєвєродонецьку, їм передано близько 30 тисяч буханок хліба».

 

Крім цього, підприємства сприяють зміцненню позитивного іміджу військовослужбовців серед мирного населення. За словами регіонального директора Дмитра Ермішкіна, до великодніх свят Маріупольський хлібозавод передав понад 600 великодніх пасок офіцерам Оперативно-тактичної групи «Маріуполь» штабу АТО для подальшого вручення вихованцям дитячих будинків та шкіл-інтернатів міста.

 

Проекти корпоративної соціальної відповідальності (проекти КСВ) – традиційна практика Lauffer Group в кожному регіоні присутності. Lauffer Group реалізовувала проекти КСВ ще до того, як цей термін став повсюдно поширеним. Основні напрямки благодійних проектів Lauffer Group: допомога дітям-сиротам, дітям з неблагополучних сімей, біженцям, ветеранам та інвалідам.

 

Офіційний сайт компании: www.lauffer.com

Последние комментарии