У Луганському обласному центрі зайнятості пройшов семінар

У Луганському обласному центрі зайнятості пройшов семінар

У Луганському обласному центрі зайнятості пройшов семінар – навчання заступників директорів – технологів-організаторів, за участю директора Луганського обласного центру зайнятості Сергія Болотського, начальників відділів обласного, директорів базових центрів зайнятості, під час якого спільно обговорювалися та опрацьовувалися окремі питання застосування Регламенту щодо задоволення потреб населення та роботодавців в практичній роботі.

Були обговорені питання взаємодії відділів базових центрів зайнятості, проведення перехресного стажування усіх роботодавців в центрах занятості та розглянуті позитивні приклади проведення днів керівника.

Відстеження роботи Луганської обласної служби зайнятості в рамках Регламенту виявило, що зменшилась первинна реєстрація, йде процес трансформації свідомості безробітного – до клієнта приходить усвідомлення того, що в службу зайнятості звертаються за активними формами зайнятості. Збільшилася кількість роботодавців, які співпрацюють з центром зайнятості щодо підбору працівників. В рази зросла кількість залучених безробітних до тимчасової зайнятості.

 

Последние комментарии