КПВВ «Станиця Луганська» призупиняв свою роботу через обстріли

КПВВ «Станиця Луганська» призупиняв свою роботу через обстріли

За минулу добу з території населеного пункту Калинове, не підконтрольного українській владі, у напрямку с.Новозванівка Попаснянського району здійснені кулеметний і гранатометний обстріли, що тривали з 20:10 до 20:15.

Про це повідомляє Департамент масових комунікацій Луганської обласної державної адміністрації.

Сьогодні, 9 червня, о 8:05 у районі КПВВ «Станиця Луганська» терористами незаконного збройного формування було здійснено 2 постріли з РПГ.

За інформацією військових, двоє невстановлених осіб у цивільному одязі перетнули лінію розмежування (блокпост так званої «ЛНР») та підійшовши на відстань
150 метрів до блокпосту Збройних Сил України здійснили два постріли з РПГ. Унаслідок цього отримав контузію один з військовослужбовців ЗСУ, частково зруйновано фортифікаційну споруду блокпосту.

Вбачаючи небезпеку для життя та здоров’я громадян, які перетинають кордон, о 8:25 прийнято рішення призупинити роботу пункту перетину, який за погодженням військових розпочав роботу о 10:00.

«Бойовики довгий час провокували українських військових на відкриття вогню у відповідь. Також характер і сьогоднішнього обстрілу слід розцінювати, як відкриту провокацію, спрямовану на закриття єдиного в області офіційного пункту пропуску «Станиця Луганська», – наголосив голова облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Последние комментарии