В смт. Станиця Луганська відкрилося відділення «Нова пошта»

В смт. Станиця Луганська відкрилося відділення «Нова пошта». Привітати мешканців з цим святом приїхали голова райдержадміністрації Юрій Золкін, голова районної ради Віктор Мягкий, в.о. голови Станично-Луганської селищної ради Зінаїда Гавриш, територіальний менеджер кампанії «Нова пошта» Андрій Моісєєв, представники координаційної групи цивільно-військового співробітництва.

Компанія "Нова Пошта" - лідер на ринку експрес-доставки вантажів та кореспонденції, що надає якісні послуги з доставки будь-яких посилок в будь-яку точку України. Кампанія «Нова Пошта» здійснює і міжнародну експрес-доставку документів, посилок та вантажів у понад 200 країн світу.

Раніше саме ближче відділення «Нової пошти» було у м. Щастя – це 60 км від районного центру. Відтепер відділення "Нової Пошти" є і в райцентрі за адресою смт. Станиця Луганська, кв. Молодіжний, 20 (в районі торгівельного майданчика). Працюватиме відділення з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 18:00, у суботу з 8:00 до 15:00, вихідний день – неділя.

Последние комментарии