Країна Дитинства

Країна Дитинства

Перший літній день зустрів прохолодою і похмурою погодою. Але це не зіпсувало святковий настрій дітлахів. Адже перше червня стало традиційним днем – святом Дитинства. В нашому селищі зранку було дуже людно, до скверу Шевченка стікалася величезна кількість дітей та дорослих, які завітали на районне свято Дитинства.

Розпочалася святкова програма на спеціально обладнаному майданчику, де зібралася рекордна кількість глядачів, святковим концертом за участю колективів Будинку дитячої творчості, школи та дитячої бібліотеки. Після концерту свято продовжилося грою «Білокуракинський квест», в якій взяли участь більше десяти дитячих команд з усього району.

На території скверу розташувалися багато майданчиків – це станція Караоке, Спортивна, Правова та інщі, на яких кожна команда виконувала цікаві завдання. Серед майданчиків була станція Білокуракинського районного центру зайнятості, де дітлахи із задоволенням вгадувала професії, які без слів демонстрували найактивніші учасники. Кожна команда отримала подарунки від служби зайнятості.

А ще усіх, хто завітав на свято, очікував сюрприз – безкоштовне морозиво! Свято дитинства вдалося! Сподобалося малюкам і дорослим – незадоволених не було. І дуже приємно зігрів серце, випадково підслуханий діалог між дітлахами:

-Правда,класно?

- Так, це чудове свято, не дивлячись на погоду!!!

 

Г.Гринько, провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білокуракинського РЦЗ

  • izobrazhenie_055.jpg

Последние комментарии