Фахівці Міловського центру зайнятості проведено захід присвячений дитячій праці

Фахівці Міловського центру зайнятості проведено  захід присвячений дитячій праці

1 червня – день, який об’єднує дорослих і малих, який сповнений посмішками та надією на краще майбутнє, адже головними дійовими особами в цей день є діти. Фахівці Міловського районного центру зайнятості щороку беруть активну участь у відзначенні Міжнародного дня захисту дітей.

1 червня для безробітних громадян було проведено масовий захід в якому взяли участь 20 осіб, яких було ознайомлено із сутністю та характеристиками дитячої праці та відмінностями між дитячою та посильною (корисною) працею. Присутні виконали ситуаційні завдання щодо визначення ситуацій, які належать до економічної експлуатації дітей та переглянули відеофільм «Дитяча праця».

Традиційно в цей день за сприянням Міловської селищної ради відбуваються урочистості для наймолодших мешканців району в організації та проведенні яких бере активну участь Міловський районний центр зайнятості. Фахівцем відділу активної підтримки безробітних було надано допомогу в організації та проведенні інтерактивних вправ та ігор для дітей. Загадки та шаради про професії, конкурс малюнків «Мрії про майбутнє» поширювали уявлення малюків про світ професій, розвивали кмітливість, вчили бути уважними та зосередженими під час виконання ігрових завдань, але водночас не заважали залишатися безтурботними. Усього послугами було охоплено більше 50 дітей молодшого та середнього шкільного віку.

 

М.Рєзан, провідний фахівець з профорієнтації Міловського РЦЗ

  • dsc02657.jpg

Последние комментарии