В Сумській області затримано вантажівку з хутряними виробами вартістю майже мільйон доларів

Упрес-службі Державної фіскальної служби Україниповідомили, що у Сумській області співробітники податкової міліції спільно з працівниками поліції зупинили спробу незаконного ввезення на територію України з Російської Федерації партії хутряних виробів.

На 208 кілометрі траси Копти-Глухов-Бачевськ було зупинено автомобіль Volvo. При перевірці водій надав документи, згідно з якими він перевозив більше 20 тонн паперу для офісної техніки транзитом через територію України. Відправником у супровідних документах було вказано російське підприємство, одержувачем - компанію з Румунії. Крім того, в супровідних документах було вказано, що митний контроль автомобіль проходив на одному з митних постів Сумської митниці.

Під час проведеної перевірки по митних базах даних було встановлено, що вантажівка в'їхала на територію України без вантажу. Окрім того, встановлено, що штамп, який стоїть на документах митного оформлення не відповідає штампу митного поста.

У рамках кримінального провадження відритого ГУ ДФС у Сумській області за ст. 212 КК України проведено обшук вантажівки. В результаті в кузові виявлено і вилучено хутро, хутряні шуби і жіночі дублянки виробництва Російської Федерації.

Орієнтовна вартість вилучених товарів складає близько мільйона доларів США.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

Последние комментарии