«Працюємо в інтересах громади»

«Працюємо в інтересах громади»

Організація оплачуваних громадських та інших робіт тимчасових характеру – важлива ланка роботи Кремінського районного центру зайнятості, яка не тільки дає можливість покращити своє матеріальне становище для безробітних, але й допомагає у впорядкуванні територій, особливо у передсвяткові дні.

Крім того для людей без постійної роботи це можливість заробити, забезпечити додатковий прибуток до сімейного бюджету, послабити соціально-психологічне напруження в їхньому повсякденному житті.

Міжнародною організацією Mercy Corps у місті Кремінна заплановано реалізацію проекту щодо надання грошової підтримки особам без постійного заробітку шляхом залучення їх до різнопланових короткотермінових робіт. В рамках реалізації цього проекту до святкування Дня захисту дітей центром зайнятості організовані та проведені громадські роботи. Об’єкти та матеріали для роботи надані комунальним підприємством «Креміннакомунсервис». Протягом двох днів 22 безробітних впорядковували територію міста, очищували від сміття та фарбували дитячі майданчики, робили своє місто ще красивішим.

Під час проведення громадських робіт було впорядковано 5 дитячих майданчиків та побудовано новий біля Будинку культури. Оновлені пішохідні переходи в районі дитячих садочків «Ластівка» та «Катруся».

І майданчики засяяли різними барвами та готові зустрічати дітей, і не тільки 1 червня!

 

Н.Сериця, провідний юрисконсульт Кремінського районного центру зайнятості

Последние комментарии