Останній дзвінок у Рубіжному

Останній дзвінок у Рубіжному

Свято Останнього дзвоника – це чудова шкільна традиція, що переросла в національне свято країни. Всіх школярів вітають з закінченням навчального року.

Першокласники радіють найбільше, адже попереду перші в житті літні канікули. Нетерпляче очікують вони, коли пролунає шкільний дзвоник, щоб з головою зануритися в сонячну літню казку.

Але, на жаль, свято Останнього дзвоника буде останнім для випускників. Вони  пройшли надзвичайно важливий етап, і сьогодні символічно прощаються з безтурботним життям. Їх прийшли привітати рідні, друзі, знайомі.

Щороку фахівці Рубіжанського міського центру зайнятості приєднуються до вітань для випускників і вірять, що майбутній самостійний шлях – здобуття професії, кар’єрне зростання, побудова власної сім’ї, випускники пройдуть гідно.

«Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. Бажаємо вам побільше оптимізму, натхнення та наполегливості. Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

Щасти вам у всьому! В добру путь!»

 

Фахівці Рубіжанського міського центру зайнятості.

Последние комментарии