27 травня відбулося свято останнього дзвоника в загальноосвітніх школах Новопсковського району.

27 травня відбулося свято останнього дзвоника в загальноосвітніх школах Новопсковського району.

Для випускників – це останній в житті шкільний дзвінок. Цю подію можна назвати якоюсь певною межею, що відділяє дитинство від юності.

Як би там не було, але шкільні роки залишаються в душі кожного у вигляді світлих спогадів незалежно від того, був він відмінником чи відчайдушним хуліганом. Зі школою пов’язана найщасливіша пора нашого життя – дитинство. Це той період, коли ми були ще наївними, безвідповідальними, але сміливими й прямодушними, сповнені віри, що всі вершини врешті-решт нам підкоряться і ми зможемо змінити світ на краще.

Вже стало доброю традицією, що була започаткована Луганським обласним центром зайнятості, відвідувати загальноосвітні заклади в цей святковий день. Привітання соціальних партнерів – педагогів та їх вихованців, підведення підсумків спільної профорієнтаційної роботи за 2015-2016 навчальний рік, нагородження найкращих та найактивніших, попереднє планування на перспективу – це неповний перелік справ, які роблять співпрацю ефективнішою, а партнерські стосунки дружніми.

У цьому році у проведенні свята останнього дзвоника в загальноосвітніх закладах району, взяли участь заступник директора, начальники відділів активної підтримки безробітних, організації працевлаштування населення, начальника відділу взаємодії з роботодавцями Новопсковського районного центру зайнятості

 

В.Пономаренко, заступник директора Новопсковського районного центру зайнятості 

Последние комментарии