Компанія SAVSERVICEзапрошує

Компанія SAVSERVICEзапрошує

Два дні поспіль 24 та 25 травня у приміщені Сєвєродонецького міського центру зайнятості компанія «Савсервіс» інформувала зареєстрованих безробітних осіб про потребу у співробітниках.

«Савсервіс» – це офіційний дистрибутор продукції найбільшого світового виробника товарів FMCG-сектора - компанії Procter & Gamble та інших виробників на території Західної, Східної, частини Центральної і Південної України. Дочірнє підприємство «Савсервіс Столиця» у місті Сєвєродонецьку знаходиться за адресою вул. Гагаріна, 60-а, тел. 050-901-66-02.

Для компанії ДП «Савсервіс Столиця» дуже важлива злагоджена робота всіх відділів і функцій. Це робота єдиного механізму, де від внеску кожного залежить загальний результат. Тому в команду високопрофесійних фахівців потрібні торгівельні представники та мерчендайзери. Компанія гарантує для працівників повний соціальний пакет, високу заробітну плату, оплату житла для переселенців, нагородження за суттєвий внесок у розвиток компанії, існує програма «кадровий резерв» та тренінгова система для розвитку співробітників.

Всього на презентації роботодавця були присутні 48 учасників, з них 3 переселенця. Усі бажаючі працювати та досягати більшого з успішною компанією на ринку праці були запрошені на індивідуальну співбесіду.

 

 

 

Інформація направлена Северодонецьким міським центром зайнятості

Последние комментарии