18 звернень громадян розглянуто державною податковою інспекцією з початку року.

Звернення громадян до органів державної влади є їх конституційним правом. Це право закріплено у ст. 40 Конституції України, де зазначено, що усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.

Реалізація громадянами України наданого їм конституційного права здійснюється відповідно з нормами, встановленими Законом України «Про звернення громадян».

Вказаний Закон забезпечує громадянам можливість для участі в управлінні державними і громадськими справами, для впливу на поліпшення роботи органів державної влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, для відстоювання своїх прав і законних інтересів та відновлення їх у разі порушення.

 Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження.

З початку 2016 року до державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку надійшло 8 звернень громадян, 6 запитів на отримання публічної інформації та через приймальню громадян керівництвом проведено  4 особистих прийоми.  

            За результатами розгляду усі  звернення громадян та  запити  на публічну інформацію відпрацьовані в повному обсязі та в установлені законодавством терміни.

           

            Просимо звернути увагу на те, що попередній запис на особистий прийом до посадових осіб  ДПІ ГУ ДФС у Луганській області є обов’язковим та закінчується не пізніше ніж за п’ять робочих днів до календарної дати прийому. Запис на особистий прийом здійснюється  за телефоном  (06452) 70-26-29, або в каб. 106

 

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

 

Последние комментарии