Юрій Гарбуз зустрівся із колективом Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру

Юрій Гарбуз зустрівся із колективом Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру

Сьогодні 23 травня 2016 року за ініціативи очільника області відбулася зустріч колективу Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру з головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом. 

Розмова колективу з очільником області вийшла дуже продуктивною, Юрій Григорійович засвідчив, що він знає про проблеми театру, які пов'язані з ремонтом будівлі та зазначив, що вже дав доручення відповідним структурам облдержадміністрації щодо вивчення питання стосовно початку ремонтних робіт в театрі. Також Ю.Г. Гарбуз поцікавився, які проблеми хвилюють колектив. В ході бесіди торкнулися проблем, які доводиться долати спільними зусиллями всього колективу, а також з якими стикаються, як корінні мешканці Сєвєродонецька, так і тимчасово переміщені працівники театру.

Наприкінці зустрічі Юрій Григорійович підкреслив, що головним питанням для кожного мешканця Луганщини є мир, що війна обов'язково закінчиться, і працівники нашого театру вносять в цей процес свій вагомий внесок, коли допомагають повернути в кожну оселю мирне життя завдяки своєму таланту та силі мистецтва. 

«Сьогодні моїм основним завданням є досягнення миру і відбудова повноцінної роботи всіх сфер життєдіяльності області. Культура в цьому питанні грає одну з ключових ролей, ваш театр повинен бути доступним для кожного мешканця області, адже якщо всі ми разом будемо працювати над об’єднанням нашої країни, в тому числі і за допомогою мистецтва, мирне життя запанує на Луганщині найближчим часом!» – зазначив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Последние комментарии