Сєвєродонецькі поліцейські затримали учасників хуліганства

Сєвєродонецькі поліцейські затримали учасників хуліганства

В одному з кафе м. Сєвєродонецька конфлікт між двома місцевими жителями закінчився стріляниною.

Сьогодні, рано вранці до чергової частини Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення, що в одному з розважальних закладів міста стався конфлікт між двома відвідувачами кафе. Внаслідок конфлікту 24-річний місцевий житель здійснив чотири постріли в 36-річного чоловіка.

На місце скоєння кримінального правопорушення негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що під час вживання алкогольних напоїв між чоловіками зав’язався конфлікт, який переріс в бійку.

Після того, як персонал кафе зміг розборонити чоловіків, 24-річний парубок вийшов на вулицю та через декілька хвилин повернувся з пістолетом. Направивши зброю на свого кривдника молодик зробив чотири постріли, внаслідок яких потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді сліпих поранень з травматичної зброї грудної клітини та лівого передпліччя.

Знайомий «стрілка» спромігся відібрати зброю у молодого чоловіка та повалив його на підлогу. У цей момент потерпілий 36-річний чоловік наніс парубку декілька ударів по голові та корпусу, забрав зброю і втік.

Протягом години з моменту повідомлення про злочин, поліцейські встановили місцезнаходження «утікача».

Наразі обидва чоловіка проходять лікування в Сєвєродонецькій багатопрофільній лікарні. Зброя, з якої були зроблені постріли - перероблений стартовий пістолет «Zoraki». З місця події вилучені гумові кулі та пістолет, які спрямовані на дослідження.

Даний факт внесено до ЄРДР за ознаками кримінальних правопорушень, передбачений ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної зброї» та ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю».

 

Відділ комунікації Головного управління

Національної поліції в Луганській області

Последние комментарии