Міні-ярмарок вакансій – ефективна допомога роботодавцям у підборі працівників

Міні-ярмарок вакансій – ефективна допомога роботодавцям у підборі працівників

Однією з ефективних форм співпраці служби зайнятості з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні місця, здатних якісно та своєчасно виконувати завдання, оперативно реагувати на зміни в технологічних процесах, постійно підтримувати високий професійний рівень, є міні-ярмарок вакансій. Так, 13 травня спеціалістами Станично-Луганського районного центру зайнятості проведено «міні-ярмарок вакансій» для жінок з числа внутрішньо переміщених осіб. 

В заході взяли участь директор Станично-Луганського благодійного фонду «Надія» Дяченко Н.В. та 15 безробітних.

«Міні-ярмарок вакансій» відкрила начальник відділу взаємодії з роботодавцями Гаманєнко Ю.М., яка ознайомила учасників із ситуацією, що склалася на ринку праці району, з різновидом послуг, що їх надає служба зайнятості населенню. Присутні дізналися про проходження стажування безпосередньо на виробництві.

Дяченко Н.В. презентувала діяльність підприємства і запропонувала можливість взаємодії з роботодавцями Гаманєнко Ю.М., яка ознайомила учасників із ситуацією, що склалася на ринку праці району, з різновидом послуг, що їх надає служба зайнятості населенню. Присутні дізналися про проходження стажування безпосередньо на виробництві.

Дяченко Н.В. презентувала діяльність підприємства і запропонувала можливість працевлаштування за вакансією: «нянька», ознайомила шукачів роботи з графіком та режимом роботи підприємства, умовами праці, вимогами до претендентів на робоче місце та особливості роботи.

 

Ю.Гаманєнко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями  Станично-Луганського

районного центру зайнятості  

Последние комментарии