Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр вирушає на гастролі до Миколаєва та Херсону

26 травня о 18:00 в Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр презентуватиме трагіфарс Миколи Куліша «Маклена Ґраса».

Завітати на Миколаївщину колектив театру запросили народний депутат України Тарас Кремінь та голова Миколаївської облдержадміністрації Вадим Меріков.

Гастрольна поїздка відбудеться за підтримки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза. 
«Вистава стане своєрідною подякою жителям Миколаївської області за те, що в період активних бойових дій на Сході України вони всіляко підтримували та продовжують й сьогодні підтримувати мешканців Луганщини, надаючи гуманітарну допомогу, виявляючи турботу до внутрішньо переміщених осіб, які зараз мешкають на Миколаївщині. Ми дякуємо всім і запрошуємо відвідати чудовий спектакль одного з найяскравіших відроджених творчих колективів Луганської області», – наголосив Юрій Гарбуз.
Після відвідин Миколаєва театр вирушить до Херсону, де візьме участь у XVIII Міжнародному театральному фестивалі «Мельпомена Таврії».

 

Луганська обласна державна адміністрація 

Последние комментарии