Луганчанм взяли участь у заходах до всесвітнього дня книги і авторського права

Наприкінці квітня в Києві у Мистецькому Арсеналі пройшов VI міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» – найбільша подія в Україні, що об’єднує літературу і мистецтво.

Щороку у Книжковому Арсеналі беруть участь десятки популярних українських письменників і поетів, що традиційно представляють свої книги, проводять автограф-сесії, майстер-класи, лекції, читання.

Цього року долучилися до заходу діти та молодь з проблемами здоров’я, їх близькі з Луганської області. Луганчани поспілкувалися з митцями, послухали про те, як впливає сучасне місто на літературний процес та подивитись і відчути сучасне життя книги.

Завданням Книжкового Арсеналу – сприяння розвитку українського літературно-мистецького середовища та книжкового ринку шляхом міжнародного обміну й поширення найкращих світових практик.

У центрі уваги фестивалю – культурна модернізація, самоосвіта і популяризація читання. Книжковий Арсенал розглядає книгу не лише як інтелектуальний продукт і атрибут сучасного стилю життя, але й як сферу для інновацій, що активно взаємодіє з іншими креативними індустріями.

Супровід та підтримка учасникам заходу були надані Луганським обласним центром соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями.

Последние комментарии