Захисники Луганщини посприяли розв’язанню проблем мешканців Станично-Луганського району

Захисники Луганщини посприяли розв’язанню проблем мешканців Станично-Луганського району

У Луганській області військовослужбовці однієї з механізованих бригад Збройних Сил України посприяли розв’язанню побутових та матеріальних проблем мешканців окремих селищ Станично-Луганського району.

Так, довгі роки жителі селища Розквіт чекали на централізоване водопостачання. Нещодавно знайшлися іноземні інвестори, які в рамках гуманітарних програм щодо відновлення миру на Донбасі придбали труби і інші необхідні матеріали. Зі спеціальною будівельною та землерийною технікою допомогли учасники антитерористичної операції. Разом із цивільними комунальними вони швидко провели водогін від селища Крепи до Розквітного.

«Ми відгукнулися за першим покликом по допомогу, що надійшов до нас з боку розквітянської громади. Хоча у нас дуже напружений графік несення служби, ми таки знайшли час та необхідну техніку, аби поліпшити побутові умови цього прифронтового населеного пункту», - зауважив командир бригади.

Тим часом, військовослужбовці іншого підрозділу цієї ж військової частини відвідали сім’ї ветеранів війни, інвалідів та багатодітних батьків у Широкому та Болотеному. Захисники Луганщини у неформальних бесідах дізналися про нагальні проблеми, які воїнам-піхотинцям по силах розв’язати. Також вони передали цивільним громадянам харчові набори та продукти першої необхідності.

За словами командування оперативно-тактичного угруповання «Луганськ», відвідування військовими членів малозабезпечених сімей не є якоюсь разовою акцією. Військовослужбовці Збройних Сил України постійно цікавляться соціальними і матеріальними труднощами мешканців у районах зосередження підрозділів сил АТО і по можливості допомагають мешканцям селищ в зоні військового конфлікту.

Последние комментарии