Пішохідний пункт пропуску «Станиця Луганська» відкрито

Пішохідний пункт пропуску «Станиця Луганська» відкрито

Відповідне рішення прийняв новопризначений керівник Луганської обласної ВЦА Юрій Гарбуз спільно з прикордонниками, військовими та силовиками сьогодні вночі, повідомляє прес-служба ЛОДА.

«Я знаю наскільки важливо було це для мешканців області. Не дивлячись на те, що ми і досі остерігаємося провокацій з боку бойовиків ми вирішили надати людям можливість відвідати своїх родичів на Великдень та Поминальні дні по обидва боки лінії розмежування, – зазначив керівник Луганської обласної ВЦА Юрій Гарбуз. – Я докладу всіх зусиль щоб КПВВ у Станиці Луганській постійно працював і зроблю все від мене залежне для відкриття автомобільного пункту пропуску у Золотому».

Передбачається, що КПВВ працюватиме з 30.04 по 4.05 і з 8.05 по 10.05 із 8:00 до 20:00, але доки ситуація біля цього гуманітарного коридору буде безпечною для цивільних громадян та воїнів, які несуть там службу. Тобто, у разі невиконання членами незаконних банд-формувань гарантій безпеки, узятих ними напередодні, Українська сторона вимушена буде негайно закрити двосторонній піший прохід через цей КПВВ.

Последние комментарии