28 квітня 2016 року відбулося пленарне засідання одинадцятої (чергової) сесії Сєвєродонецької міської ради VII скликання

28 квітня 2016 року відбулося пленарне засідання одинадцятої (чергової) сесії Сєвєродонецької міської ради VII скликання

На розгляд було винесено близько 150 питань, серед яких розглянуто підсумки виконання цілої низки міських програм за 2015 рік, такі як: Про хід виконання рішення сесії міської ради «Про затвердження «Програми розвитку міського електротранспорту м. Сєвєродонецька на період до 2017 року», програми розвитку комунальних бібліотек, програми забезпечення молоді житлом у м. Сєвєродонецьку на 2013 – 2017 роки, цільової соціальної програми захисту населення і територій Сєвєродонецької міської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2012-2016 роки та інші.

Внесено доповнення до рішення сесії міської ради «Про затвердження програми капітального будівництва та забезпечення технічного нагляду за об’єктами будівництва та архітектурними об’єктами м. Сєвєродонецька на 2010-2017 роки».

Розглянуто питання «Про організаційне та фінансове забезпечення проведення міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)».

Крім того, прийнято рішення про уповноваження Адміністративної комісії при виконавчих органах Сєвєродонецької міської ради на розгляд адміністративних протоколів за статтями 197, 198 КУпАП.

Одним із рішень сесії створено комісію із забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків м. Сєвєродонецька.

Також на сесії ухвалена структура виконавчих органів Сєвєродонецької міської ради на 2016 рік.

Затверджено рішенням сесії і порядок готівкового надання пільги на тверде паливо та скраплений газ особам, які мають на це право згідно з діючим законодавством.

На сесії розглянуто 48 питань оренди земельних ділянок, змін до договорів оренди землі, відновлення меж земельних ділянок, розробки проектів землеустрою тощо. 

Внесено зміни до рішень попередніх сесій щодо обрання персонального складу постійних комісій міської ради та затвердження персонального складу виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради. 

Серед низки питань прийнято звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо проведення виборів Луганської обласної ради. 

 

Відділ внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

Последние комментарии