У Лисичанську відкрили міську лікарню після реконструкції

У Лисичанську відкрили міську лікарню після реконструкції

У місті Лисичанську відбулося офіційне відкриття після ремонту приміщень центральної міської лікарні імені Титова, повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Ремонтні роботи пошкоджених під час бойових дій покрівлі та четвертого поверху лікарні проведено за рахунок ПРООН та Уряду Японії із загальним бюджетом 6 466 000 гривень.

У церемонії відкриття взяли участь керівники області, міста, а також проекту ПРООН «Відновлення соціальних послуг і налагодження миру в Донецькій та Луганській областях».

Нагадаємо, що проект «Відновлення соціальних послуг та налагодження миру в Донецькій та Луганській областях» реалізується ПРООН завдяки фінансуванню Уряду Японії в партнерстві з Урядом України, обласної та місцевої владою, у співпраці з Дитячого фонду ООН (UNICEF).

Основна мета проекту - відновлення соціальних послуг для найбільш вразливих груп населення. Проект реалізується в рамках зобов’язань Прем'єр-Міністра Японії СіндзоАбе з надання допомоги Східній Україні, про що було оголошено на засіданні Генеральної Асамблеї ООН у вересні 2014 року.

Последние комментарии