ДФС та представники Асоціації "ІТ України" домовилися про розробку Меморандуму про співпрацю

Особливості функціонування ІТ-галузі обговорювалися 19 квітня під час робочої зустрічі Першого заступника Голови ДФС Сергія Білана та представників Асоціації "ІТ України".

Учасники розглядали проблемні питання, які виникають у представників цього бізнесу, та пропозиції щодо їх вирішення у законодавчому полі.

«Ми відкриті до співпраці з представниками різних секторів економіки і готові оперативно вирішувати усі питання в правовому полі. Але якщо ми декларуємо відкритість, то і бізнес теж має працювати чесно і «по-білому», і таких платників ДФС завжди підтримуватиме. ІТ-компанії теж повинні працювати в одних рамках, з однаковими умовами, і зацікавлена у цьому не лише фіскальна служба, але й самі айтішники. Саме тому ми готові до напрацювання спільних правил ведення співпраці у цій галузі», – наголосив Сергій Білан.

Представники ІТ, у свою чергу, відзначили позитив у спілкуванні з органами фіскальної служби протягом останнього року та відсутність тиску з боку податкової міліції.

Учасники зустрічі домовилися про напрацювання проекту Меморандуму про співпрацю між ДФС та представниками ІТ-галузі з метою визначення стратегічних напрямів подальшої співпраці та основного переліку стратегічних питань, які вирішуватимуться у рамках такого співробітництва.

Прес-служба Державної фіскальної служби України

 

Последние комментарии