Творча зустріч з українськими письменниками Юрієм Іздриком та Іриною Цілик

Творча зустріч з українськими письменниками Юрієм Іздриком та Іриною Цілик

26 квітня 2016 р. о 18-00 в в малому залі Сєвєродонецького Міського Палацу культури відбудеться творча зустріч з українськими письменниками Юрієм Іздриком та Іриною Цілик, в рамках якої – презентація нових книжок Юрія Іздрика та Євгенії Нестерович «Summa» і поетичної збірки Ірини Цілик «Глибина різкості». Супроводжуватиме авторів президент Міжнародної літературної корпорації MERIDIAN CZERNOWITZ Святослав Померанцев. Всеукраїнський тур на підтримку нових книжок охопить 25 міст України.

Заходи відбуваються у рамках проекту «Мережа», організатором якого є Міжнародна літературна корпорація MERIDIAN CZERNOWITZ. Проект реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та за сприяння і підтримки громадських активістів.

«Мережа» – це проект, спрямований на налагодження внутрішнього суспільного діалогу в Україні в умовах збройного конфлікту на сході. З огляду на складні соціальні процеси в країні, проект є вкрай необхідним. Він охоплює всю територію нашої держави та має літературно-дискусійні майданчики у 30 містах, що слугують прикладом діалогу між абсолютно різними людьми. Література, особливо якісна, є своєрідним містком, точкою перетину для людей сходу й заходу, півночі й півдня України. Це можливість не лише ділитися своїми думками, але й зрозуміти інших.

Последние комментарии