Підприємство у сфері надання в оренду та експлуатацію власного нерухомого майна ухилилось від сплати близько 3,3 млн. грн. податків

Як повідомив виконуючий обов’язки начальника оперативного управління ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ ДФС у Луганській області Гаврилюк Роман, співробітниками оперативного управління ДПІ у м. Сєвєродонецьку виявлено факт порушення вимог податкового законодавства посадовими особами підприємства, яке здійснює діяльність у сфері надання в оренду та експлуатацію власного  нерухомого майна. За цим фактом у єдиному реєстрі досудових розслідувань було зареєстровано кримінальне провадження за ч.3 ст.212 КК України.

У період з січня 2013 року по січень 2014 року посадові особи підприємства відобразили в регістрах податкового обліку операції з придбання робіт, які фактично не були здійснені, використовуючи реквізити «фіктивного» суб’єкта господарювання, штучно сформувавши  схемний  податковий кредит з ПДВ та валові витрати, чим ухилились від сплати податків у сумі близько 3,3 млн. грн.

За виявленими фактами тривають слідчі дії, встановлюється коло осіб, причетних до скоєння зазначеного кримінального правопорушення.

 

ОУ ДПІ у м. Сєвєродонецьку

Последние комментарии