Великі платники Луганщини сплатили понад 166 мільйонів гривень ЄСВ

Платники, які знаходяться на обліку в Спеціалізованій державній податковій інспекції з обслуговування великих платників у м. Луганську МГУ ДФС за січень-березень 2016 року перерахували до системи загальнообов’язкового державного соціального страхування 166,9  млн. гривень єдиного внеску.

Звертаємо увагу, що з 1 січня 2016 року встановлено єдиний розмір єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування  на рівні 22 відс. для всіх платників єдиного внеску, у т.ч. для тих, які мають право на добровільну сплату єдиного внеску. 

Нагадуємо, що відповідно до пунктів 1 та 2 частини другої ст.6 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» платник єдиного внеску зобов’язаний  своєчасно та в повному обсязі нараховувати, обчислювати і сплачувати єдиний внесок та вести облік витрат (доходу) застрахованої особи та нарахування єдиного внеску за кожним календарним місяцем і календарним роком, зберігати  такі відомості в порядку, передбаченому законодавством.

 

СДПІ з обслуговування

великих платників у м. Луганську МГУ ДФС

Последние комментарии