Протягом січня-лютого ДФС виявлено майже 14 тис. найманих працівників, які працювали нелегально

З початку поточного року під час практичних заходів органами ДФС виявлено майже 14 тис. найманих працівників, які працювали без укладання трудових угод з роботодавцями та без сплати податку та єдиного внеску. За результатами заходів до бюджету надійшло понад 2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та понад 3 млн. грн. ЄСВ.

До державної реєстрації залучено понад 6 тис. громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність неофіційно. До бюджету додатково сплачено близько 2 млн. грн. податків.

Загалом з початку 2016 року органами ДФС під час перевірки суб’єктів господарювання, які виплачували заробітну плату та інші доходи фізичним особам, порушення встановлено в 63 відс. перевірених підприємців. Їм донараховано до сплати понад 87 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та майже 23 млн. грн. єдиного внеску.

Крім того, завдяки спільним заходам ДФС та органів місцевої влади, у поточному році рівень виплати заробітної плати своїм працівникам підвищили 2,8 тис. суб’єктів господарювання. Бюджет додатково отримав 3 млн. грн.

Прес-служба Державної фіскальної служби України

Последние комментарии