В рамках операції «Рубіж - 2016» працівниками податкової міліції та митниці попереджений факт недостовірності декларування ТМЦ, які ввозяться на митну територію України

Як повідомив виконуючий обов’язки начальника оперативного управління ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ ДФС у Луганській області майор Гаврилюк Роман, в ході проведення операції «Рубіж – 2016», працівниками податкової міліції м. Сєвєродонецька спільно з працівниками митного посту «Лисичанськ» виявлений факт митного оформлення вугільної продукції з порушенням норм митного законодавства України.

Так, продовжив Роман Гаврилюк, згідно отриманої інформації, одне з підприємств Луганської області що здійснює свою діяльність у металургійній галузі, протягом лютого 2016 року суттєво збільшило кількість митних оформлень в режимі «імпорт» та має на меті недостовірне декларування в частині заниження заявленої митної вартості товару (вугільної продукції) із Російської Федерації.

В кінці виступу, Роман Гаврилюк додав, що в результаті спільних дій співробітників податкової міліції та митниці був встановлений факт заниження митної вартості вугільної продукції при його декларуванні та здійсненні операції з його розмитнення при ввезенні на територію України. На підставі п.1 ч.4 ст. 54; п.4 ч.2 ст. 544 Митного Кодексу України проведена відповідна перевірка, визначена реальна митна вартість ввезеної вугільної продукції. Як результат вжитих заходів щодо недопущення ймовірних втрат, підприємством до державного бюджету сплачено 8 381 тис. грн. додаткових платежів (ПДВ, мито, імпортне мито).

 

ОУ ДПІ у м. Сєвєродонецьку

ГУ ДФС у Луганській області 

Последние комментарии