Роман Насіров взяв участь у засіданні Громадської Ради

Результатам діяльності ДФС та Громадської ради у 2015 році та планам роботи на 2016 рік було присвячено засідання Громадської Ради за участі Голови ДФС Романа Насірова 17 березня 2016 року.

«Ми намагаємось звітувати перед громадськістю не формально раз в рік, а робити це постійно. Кожного місяця ми інформуємо громадськість і   платників податків про стан справ у службі, конкретні результати роботи щодо фактичних надходжень податків і зборів, проблемних питань, які ще залишаються, перспектив та завдань, над якими ми працюємо, напрямів реформування служби», - наголосив Роман Насіров.

Голова ДФС підкреслив значний внесок Громадської ради у процес удосконалення податкового законодавства, послідовну та конструктивну роботу з доопрацювання його норм для забезпечення рівних умов для платників податків та балансу інтересів бізнесу і держави.

За його словами, цього року також необхідно ухвалити низку змін до Податкового кодексу, які дозволять уникнути двозначного трактування окремих норм. Для ефективного впровадження новацій такі зміни повинні бути ухвалені до 1 червня, що дасть змогу як ДФС, так і бізнесу адаптуватися до нових умов роботи.

Під час засідання Громадської ради також був обговорений план заходів з реалізації Антикорупційної програми Державної фіскальної служби та можлива участь у цих заходах представників громадськості.

Роман Насіров надав відповіді на низку питань, порушених членами Громадської ради. У ході зустрічі було досягнуто домовленостей щодо подальшої співпраці з громадськістю, зокрема проведення низки зустрічей стосовно податкової реформи та покращення адміністрування податків та зборів. 

Последние комментарии