В Сєвєродонецьку представили нового очільника поліції

В Сєвєродонецьку представили нового очільника поліції

Начальник ГУНП в Луганській області полковник поліції Юрій Покиньборода представив нового очільника Сєвєродонецького відділу поліції – полковника поліції Василя Миколаєнко.

19 березня Юрій Миколайович представив особовому складу  Сєвєродонецької поліції нового начальника відділу – полковника поліції Василя Миколаєнко. «Василь Васильович досвідчений та сумлінний керівник, бойовий офіцер, який зарекомендував себе з найлипшої сторони. В найскладніший період у державі він негайно прийняв для себе рішення відправитися визволяти Донбас від терористів» - так охарактеризував Василя Миколаєнко головний поліцейський Луганщини.

Протягом 16 років Миколаєнко В.В. проходив службу в органах внутрішніх справ України в оперативних службах. Звільнився з ОВС у зв'язку з виходом на пенсію у 2014 році у званні полковника міліції. Проте, через 4 місяці у складі батальону «Київщина», повернувся до лав української міліції та відправився захищати східні кордони батьківщини.

До призначення начальником поліції м. Сєвєродонецька, полковник поліції Миколаєнко В.В. очолював Ново-Айдарській відділ поліції. «Я маю на меті вдосконалити роботу Сєвєродонецького відділу поліції, будь-які прояви корупції неприпустимі для мене. Наша загальна мета – забезпечити спокій та правопорядок в місті» - наголосив Василь Васильович.  

Последние комментарии