Стратегічна сесія з обговорення результатів реалізації "Ініціативи "Партнерство "Відкритий Уряд"

22 березня 2016 в готельному комплексі "Мир" м. Сєвєродонецьк (вул. Лисичанська, 1) об 11.00 відбудеться Стратегічна сесія з обговорення результатів реалізації "Ініціативи "Партнерство "Відкритий Уряд" та Плану дій на 2016 рік в Луганській області за підтримки Посольства Великобританії в м. Києві та громадської організації "Transparency International" в Україні.

 

Запрошуємо мешканців Луганської області, представників інститутів громадянського суспільства, органів державаної влади та місцевого самоврядування Луганщини.

 

Проїзд громадським транспортом зареєстрованим учасникам заходу буде відшкодований в межах Луганської області. Для відшкодування проїзду потрібно надати оригінали квитків до м. Сєвєродонецька та копію зворотнього квитка.

 

По всіх питаннях, пов'язаних з організацією заходу, можна звертатися до голови Луганського обласного правозахисного центру "Альтернатива" Валерія Новикова за телефонами: 097-631-95-74, 066-363-97-17 або електронною поштою alterpravo@gmail.com.

 

Для участі у заході необхідно заповнити аплікаційну форму: https://docs.google.com/forms/d/1ode58LMZr7uanNZQvlWm2m97oI-YM9eYXXlW-voNPfc/viewform?edit_requested=true

Последние комментарии