Георгій Тука: «Ми ідемо шляхом відродження»

17 березня, в рамках проведення Днів Луганщини у Києві Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука зустрілися зі спортсменами та тренерами Луганської області у спортивному комплексі «Олімпія». 

«За 2015 рік спортсмени Луганської області вибороли для України на світових та європейських першостях - 12 медалей з олімпійських видів спорту та 66 медалей з неолімпійських видів спорту. Ви та ваші тренери зробили важливий внесок у збереження позицій України серед 20-ти найбільш спортивних держав світу. І ми всі щиро аплодуємо кожному з вас», - зазначив Ігор Жданов.
«Ми ідемо шляхом відродження. Я абсолютно вдячний тим спортсменам і тренерам, які попри всі негаразди залишились на луганській землі та тим луганчанам, які сприяють спортивним досягненням України, - зазначив керівник Луганської обласної ВЦА Георгій Тука. – Здебільшого, у світі, Україна зараз сприймається як щось небезпечне. Найкраща агітація, контрпропаганда це не телебачення і не радіо, а виступи наших спортсменів, які своїми результатами демонструють, що Україна і Луганщина це не війна».
Крім того, Тука закликав спортсменів та тренерів не забувати про свій рідний край. 
«Коли у вас виникає вільний час приїжджайте у Луганську область і зустрічайтеся з школярами у навчальних закладах. Підростаюче покоління повинно вас бачити, рівнятися і розуміти перспективу. Це ваш обов’язок перед своєю малою Батьківщиною», ¬- звернувся до спортсменів очільник області.

Последние комментарии