У Києві розпочалися Дні Луганщини

У Києві розпочалися Дні Луганщини

Сьогодні, 15 березня, у місті Києві в Торгово-промисловій палаті України відбулось урочисте відкриття виставки, присвяченої економічному форуму «ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ: перспективи розвитку, виклики та можливості» у рамках проведення Днів Луганщини у столиці.
У заході взяли участь керівники провідних підприємств області, народні депутати України, Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко, директор Державного агентства з питань відновлення Донбасу Вадим Черниш, представники ЗМІ. Привітав луганчан і Президент України у вітальній адресі до учасників заходу, яке зачитав очільник Луганської області.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Під час виставки були представлені передові промислові та сільськогосподарські підприємства Луганської області.

«Я бажаю всім нам плідно попрацювати. Головна ідея наших заходів у Києві – це, у першу чергу, зруйнувати ті штампи, які сформувалися щодо Луганської області. Луганщина – це частина єдиної неподільної України, – зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. – Назва першого економічного заходу: шляхи вирішення та виклики. На жаль, у нас вистачає викликів, але вже є шляхи їх вирішення».

«Я дуже радий бачити багато стендів аграріїв Луганщини. У вкрай складних умовах, під час військових дій на Сході України, у минулому році нам вдалося зібрати врожай у майже 60 млн тонн зернових. Ми пройшли наше «аграрне АТО». На підконтрольних Україні територіях Луганської області посівна завершена на 96 %», – сказав Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

Последние комментарии