Роман Насіров взяв участь у засіданні Антикорупційного комітету Верховної Ради України

Питання діяльності органів виконавчої влади щодо виконання Закону України «Про очищення влади» розглядалися під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції 10 березня.

Голова ДФС Роман Насіров поінформував присутніх про заходи ДФС щодо виконання люстраційного законодавства, оновленої кадрової політики та забезпечення прозорості кадрових призначень у відомстві. За його словами, в ДФС було звільнено 345 посадових осіб, які підпадали під дію Закону України «Про очищення влади».

Також Роман Насіров повідомив про виконання функцій, покладених на ДФС у рамках люстраційного закону, щодо забезпечення якісної перевірки достовірності відомостей про наявність майна, майнових прав та відповідність їх вартості, вказаній у деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру службовців.

Учасники засідання обговорили заходи та пропозиції до законодавства щодо удосконалення порядку проведення перевірок даних декларацій для покращення проведення майнової люстрації.

Прес-служба Державної фіскальної служби України

 

 

Последние комментарии