В рамках операції «Рубіж - 2016» працівниками податкової міліції та митниці попереджений факт недостовірності декларування ТМЦ, які ввозяться на митну територію України

Як повідомив виконуючий обов’язки начальника оперативного управління ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ ДФС у Луганській області майор Гаврилюк Роман, в ході проведення операції «Рубіж – 2016», працівниками податкової міліції м. Сєвєродонецька спільно з працівниками митного посту «Лисичанськ» виявлений факт митного оформлення вугільної продукції з порушенням норм митного законодавства України.

Так, продовжив Роман Гаврилюк, згідно отриманої інформації, одне з підприємств Луганської області що здійснює свою діяльність у металургійній галузі, протягом лютого 2016 року суттєво збільшило кількість митних оформлень в режимі «імпорт» та має на меті недостовірне декларування в частині заниження заявленої митної вартості товару (вугільної продукції) із Російської Федерації.

В кінці виступу, Роман Гаврилюк додав, що в результаті спільних дій співробітників податкової міліції та митниці був встановлений факт заниження митної вартості вугільної продукції при його декларуванні та здійсненні операції з його розмитнення при ввезенні на територію України. На підставі п.1 ч.4 ст. 54; п.4 ч.2 ст. 544 Митного Кодексу України проведена відповідна перевірка, визначена реальна митна вартість ввезеної вугільної продукції. Як результат вжитих заходів щодо недопущення ймовірних втрат, підприємством до державного бюджету сплачено 1388,3 тис. грн. додаткових платежів (ПДВ, мито, імпортне мито).

 

ОУ ДПІ у м. Сєвєродонецьку

ГУ ДФС у Луганській області 

Последние комментарии