«Луганське земляцтво» звернулося до Президента залучити громадськість до переговорів з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі

Учасники зборів МГО «Луганське земляцтво» звернулося до Президента України, як до гаранта Конституції, з проханням вжити усіх можливих заходів щодо залучення широкого кола громадськості до переговорних процесів з мирного врегулювання конфлікту на сході України.

Зокрема, у зверненні зазначається, що без стабільного миру Україна не здатна буде найближчим часом подолати економічну та політичну кризу, стати процвітаючою європейською країною.

Відповідно до ст. 5 Конституції України, носієм суверенітету і єдиним джерелом влади є народ.

Представники МГО «Луганське земляцтво» запевняють, що представникам громадськості скоріше вдасться відновити толерантність та примирити конфліктуючі сторони.

Довідково:Міжнародна громадська організація «Луганське земляцтво» є добровільним та неполітичним об’єднанням вихідців зі сходу України зі своєю сімнадцятилітньою історією та традиціями. З перших днів проведення антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей опікується проблемами внутрішньо переміщених осіб та допомагає мешканцям цих регіонів.

Прес-служба МГО «Луганське земляцтво»

Последние комментарии