«Ярмарок вакансій для внутрішньо переміщених осіб»

З метою ознайомлення безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб з послугами служби зайнятості, сприяння їх працевлаштуванню, задоволенні роботодавців в кадрах 24 лютого Станично-Луганським районним центром зайнятості був організований «Ярмарок вакансій для внутрішньо переміщених осіб».

В заході взяли участь представники підприємств: ДП «Станично-Луганське ДЛМГ», Станично-Луганське МУВГ, КЗ «Станично-Луганська ЗОШ» №2. Відвідали «Ярмарок вакансій» 13 осіб.

Відкрила «Ярмарок вакансій» начальник взаємодії з роботодавцями Гаманєнко Ю.М., яка розповіла про стан ринку праці в Станично-Луганському районі та про послуги, які надає служба зайнятості  шукачам роботи.

Представники роботодавців презентували свої підприємства, розповіли про вакантні міста, ознайомили з умовами праці, рівнем заробітної плати, вимогами до кандидатів на вакантні місця та соціальними гарантіями, що їх надає  роботодавець.

Під час ярмарку вакансій відбулася співбесіда з претендентами, які виявили бажання працевлаштуватись на запропоновані підприємства.

 

Ю.Гаманєнко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Станично-Луганського районного центру зайнятості

Последние комментарии