Деклараційна кампанія триває

У м. Сєвєродонецьку триває кампанія з декларування доходів громадян, отриманих у 2015 році. В.о. начальника ДПІ у м. Сєвєродонецьку Разумцев В.В. прокоментував попередні результати цього заходу:

«Станом на середину лютого у м. Сєвєродонецьку декларації про доходи, отримані у 2015 році, подали 65 громадян. Загальна сума задекларованих доходів склала 3,5 млн. грн., з яких до бюджету буде сплачено 178,9 тис грн. податку на доходи фізичних осіб. Для отримання податкової знижки декларації подали 6 громадян.»

Нагадаємо, що деклараційна кампанія триває до 1 травня. Подавати декларації про отримані минулорічні доходи громадяни повинні до органу доходів і зборів за своєю податковою адресою, тобто місцем реєстрації, - зазначив Володимир Разумцев.

У разі виникнення будь-яких запитань щодо декларування, платники податків можуть звернутися за роз’ясненням безпосередньо до Центру обслуговування платників ДПІ у м. Сєвєродонецьку за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Енергетиків, 72, операційне вікно №11 або за телефоном: (06452) 4-30-00.

 

 

 

В.о. начальника ДПІ

у м.Сєвєродонецьку В.В. Разумцев

Последние комментарии