«Проведення семінару з інспекторами кадрів підприємств Станично–Луганського району»

17 лютого 2016 року Станично-Луганським районним центром зайнятості проведено семінар з інспекторами кадрових служб підприємств на тему: «Служба зайнятості та її можливості в частині укомплектування вакансій кваліфікованим персоналом. Профнавчання безробітних на замовлення роботодавців».

В роботі семінару прийняли участь 7 інспекторів кадрів.

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Стєхіна О.В. разом з присутніми з’ясувала потребу у виконанні суспільно корисних робіт щодо потреби в організації робіт тимчасового характеру. Вона акцентувала увагу на тому, що до участі в роботах тимчасового характеру запрошуються громадяни, які не мають роботи, а також зайняті трудовою діяльністю, які виявили бажання працювати у вільний від основної роботи час, пенсіонери, інваліди. На осіб, зайнятих на роботах тимчасового характеру, поширюються державні соціальні гарантії, передбачені чинним законодавством.

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Чистяков С.В. ознайомив присутніх з порядком та строками подання звітів  ф. 3-ПН «Про наявність вакансій.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Ачкасова Н.С.розповіла про можливість профнавчання безробітних на замовлення роботодавців, як в учбових закладах,   так і безпосередньо на підприємстві за кошти Фонду соціального страхування на випадок безробіття. Ачкасова Н.С. ознайомила присутніх з   переліком  професій, за якими здійснюється навчання та підвищення кваліфікації  безробітних.

Последние комментарии